Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ψάξτε καλά για την κολόνια σας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η μυρωδιά του σώματος μας τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Ειδικότερα στους άντρες η μυρωδιά και κατ΄ επέκταση η κολώνια αποτελεί σημείο κατατεθέν αλλά και έντονο στοιχείο ερωτισμού.
Ειδικά εάν έχουν επιλέξει ένα άρωμα που τους ταιριάζει και το έχουν φορέσει με τον τρόπο που πρέπει τότε μπορούν να τραβήξουν την προσοχή μόνο με ένα πέρασμα.
Πώς όμως επιλέγουμε το σωστό άρωμα; Πριν μερικά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη ότι είναι καλύτερα τόσο οι άντρες όσο και η γυναίκες να έχουν ένα μόνο άρωμα το οποίο θα γινόταν ένα με την προσωπικότητα τους και θα τους χαρακτήριζε. Τώρα όμως που τα αρώματα έχουν γίνει τόσα πολλά, πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να φοράνε διαφορετικά αρώματα. Για το λόγο αυτό προτιμήστε τη μέρα να φοράτε κάτι πιο ελαφρύ και δροσερό που αποπνέει καθαρότητα. Τέτοια αρώματα είναι αυτά που έχουν σαν βάση το λεμόνι. Το βράδυ επιλέξτε ένα άρωμα πιο πικάντικο που ξυπνάει τις αισθήσεις και προκαλεί…
Εκτός όμως από τη σωστή επιλογή πρέπει να γνωρίζετε και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φοράτε το άρωμα. Μην λούζεστε με αυτό! Το ότι εσείς δεν το μυρίζετε δεν είναι δείγμα του ότι το άρωμα σας δεν μυρίζει. Ένα ψέκασμα πίσω από το κάθε αυτή, ένα ψέκασμα στο λαιμό και δύο το πολύ τρία στο στήθος είναι αρκετά. Εάν πάλι το άρωμα είναι βαρύ περιορίστε ακόμα περισσότερο την ποσότητα.
Επίσης είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι το άρωμα της κάθε κολόνιας αναδύει σε τρεις διαφορετικές φάσεις. Αρχικά, όταν πρωτοψεκάζουμε παίρνουμε την πρώτη εντύπωση, η οποία περικλείει ευωδιές που εξατμίζονται πιο γρήγορα. Επίσης στο στάδιο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε εάν το άρωμα είναι βαρύ ή αποπνέει άρωμα φρεσκάδας. Μόλις εξατμιστούν οι πρώτες μυρωδιές ακολουθούν οι πιο σταθερές, οι οποίες είναι και πιο ευχάριστες. Η μυρωδιές αυτές κρατούν μέχρι μια ώρα. Μαζί με τις μυρωδιές αυτές εμφανίζονται και τα βασικά αρώματα της κολόνιας που της δίνουν διάρκεια και βάθος. Κάνουν την εμφάνιση τους συνήθως μισή ώρα αφού έχουμε βάλει το άρωμα, όταν αυτό αρχίζει να στεγνώνει. Κάποιες από αυτές τις ευωδιές μπορεί να είναι διακριτές ακόμα και μετά από μία ολόκληρη μέρα, ανάλογα με τη διάρκεια «ζωή» της κολόνιας πάνω στο δέρμα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν πρέπει να βιαζόμαστε να αγοράσουμε κολώνια αλλά να αφήνουμε λίγο χρόνο και να την αγοράζουμε μια άλλη μέρα. Και απλά «αφήστε την γοητεία να συναρπάζει»

Leave a Reply