Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ενυδατώστε το σώμα σας

Όσο και αν τρέχετε και έχετε πολύ περιορισμένο χρόνο, είναι πολύ σημαντικό να διαθέσετε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας,
προκειμένου μετά το μπάνιο σας να ενυδατώσετε την επιδερμίδα του σώματός σας.
Αφότου λοιπόν, έχετε κάνει το μπάνιο σας, οι πόροι του δέρματός σας είναι ανοιχτοί, το δέρμα σας είναι καθαρό, οπότε το πιο σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση. Απλώστε στο σώμα σας την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα (γαλάκτωμα σώματος ή body lotion) και αφήστε την να απορροφηθεί.
Αυτή τη διαδικασία, η οποία αποτελεί μια μικρή και σύντομη «ρουτίνα ομορφιάς», είναι καλό να την επαναλαμβάνετε σε καθημερινή βάση, καθώς το δέρμα σας έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, γυρνάτε κουρασμένες, το δέρμα σας έχει ανάγκη να είναι καθαρό, αφότου απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια ζητά να ενυδατωθεί.
Για αυτό λοιπόν, μην το παραμελείτε καθώς η καθημερινή περιποίηση στο σώμα σας θα βοηθήσει στην ελαστικότητα του δέρματός σας, μαζί με ένα απαλό μασάζ καθώς απλώνετε την κρέμα σας, θα τονώστε την κυκλοφοριακή σας λειτουργία (το σώμα ζεσταίνεται και με τις κινήσεις ευνοείται η σωστή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα) και φυσικά, θα συμβάλλει σημαντικά στην υγεία και την λαμπερότητά του.

Leave a Reply