Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Έχεις καλή σεξουαλική ζωή;;

Πριν αρχίσεις να ψωνίζεις πρόστυχα εσώρουχα και περίεργα αξεσουάρ για να κάνεις καλύτερη την σεξουαλική σου ζωή, τσέκαρε αν απαντάς θετικά στις παρακάτω ερωτήσεις...


1. Επικοινωνείς σωστά με τον σύντροφό σου;
Η επικοινωνία είναι από τα βασικότερα συστατικά μιας σχέσης που βοηθάνε στη σωστή εξέλιξή της και φυσικά είναι κάτι που αντανακλάται και στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού.


2.Έχεις αυτοεκτίμηση; Ο σύντροφός σου έχει;
Οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση, τα άτομα που δεν τα πηγαίνουν καλά με τον εαυτό τους είναι πολύ δύσκολο να αφεθούν, να χαλαρώσουν, να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους. Και η επαφή δύο ερωτικών συντρόφων χρειάζεται όλα τα παραπάνω. Τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες έχουν αρνητικές συνέπειες.


3. Απολαμβάνεις τη στιγμή;
“Η συναισθηματική αποδέσμευση είναι βασικό συστατικό του καλού σεξ” τονίζει η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου. “Δεν πρέπει να περιμένεις από το σεξουαλικό κομμάτι να σου φτιάξει ή να σου χαλάσει αυτό που ήδη έχεις. Δηλαδή, πολλές φορές το σεξ λειτουργεί καταλυτικά στο να στρώσει η σχέση... Αλλά για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις σωστά σεξ και να είσαι ικανοποιημένη πρέπει εκείνη τη στιγμή να μην περιμένεις τίποτα από αυτό, αλλά να απολαμβάνεις της στιγμή”.


4. Δίνεσαι απόλυτα;
“Όταν κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου πρέπει να είσαι δοσμένη σε αυτό” σημειώνει η ψυχολόγος. “Μερικές φορές, γυναίκες που έχουν πολλές ευθύνες μπορεί κατά τη διάρκεια της πράξης να σκέφτονται άλλα πράγματα που τις αγχώνουν. Όπως για παράδειγμα: άπλωσα το πλυντήριο;”. Τέτοιου τύπου σκέψεις μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην ερωτική σου ζωή.


5. Έχεις αποβάλλει τις αρνητικές σκέψεις;
Στις εποχές που ζούμε, τα πράγμα στις σχέσεις είναι λίγο “περίεργα”. Και πολλές φορές λίγο “φλου”. Δεν ξέρεις ακριβώς αν αυτό που έχεις με τον άλλον είναι “σχέση”.
“Στη φάση που δεν υπάρχει σχέση και είναι ασαφείς οι καταστάσεις δεν πρέπει να σκέφτεσαι: “άραγε τα κάνει αυτά μόνο με μένα;” γιατί αυτό στην πορεία σου χαλάει τα πάντα” εξηγεί η κ. Αργυρίου.


6. Ξεπερνάς τα “εμπόδια";
“Δεν πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να περιμένεις να είσαι ξεκούραστη, να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου, να είσαι μακιγιαρισμένη, να έχεις φτιάξει ατμόσφαιρα”.

Leave a Reply