Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η δαντέλα ξανά στη μόδα

Πως φοριέται φέτος. Τα κομμάτια-πρωταγωνιστές!
Για να πετύχεις το τέλειο styling της δαντέλας δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αυτά είναι τα κομμάτια-κλειδιά που θα σε βγάλουν από τα διλήμματα.

Το δαντελένιο φόρεμα: Είναι μια safe επιλογή που χρειάζεται όμως απλά αξεσουάρ για να αναδειχθεί. Ταιριάζει άψογα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών και σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει αφού έχει κυκλοφορήσει σε αμέτρητες εκδοχές.
Η δαντελένια μπλούζα: Κλασικότατη επιλογή. Την προτείνουμε συνδυασμένη με μαύρη pencil φούστα, σκουλαρίκια-πέρλες και κόκκινο κραγιόν για Χολιγουντιανό στυλ. Οι μαύρες απλές γόβες θεωρούνται απαραίτητες.
Η δαντελένια φούστα: Με σύμμαχο ένα οπάκ καλσόν και μια λιτή μπλούζα μπορεί να συμβάλει στο outfit-star της βραδιάς. Ιδανική για ρομαντικά σύνολα και πρωινές grande εμφανίσεις.
Η δαντελένια τσάντα: Το μικρό μαύρο φόρεμά σου θα τη λατρέψει. Το ίδιο και όλα σου τα ρούχα, αφού τα αναβαθμίζει στη στιγμή. Είναι άλλωστε ο ορισμός της τέλειας λεπτομέρειας για τα λιγότερο φανταχτερά και περισσότερο lady-like σύνολα.
Τα δαντελένια booties: Τα ankle booties μας αρέσουν σε όλες τους τις εκδοχές αλλά αντικειμενικά αυτή είναι η πλέον ακαταμάχητη. Εσύ που δεν μπορείς να αποχωριστείς το τζιν σου ούτε λεπτό, μόλις βρήκες τη νέα must αγορά σου.
Το σακάκι με lace λεπτομέρειες: Είναι απαραίτητο για την ψύχρα και δίνει έξτρα πόντους στυλ. Προσοχή όμως στο συνδυασμό. Η απλότητα είναι η λέξη – κλειδί και σε αυτη τηυν περίπτωση.

Leave a Reply