Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ



Τι είναι οι λιποδιαλύτες;
Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι για να χάσεις λίπος πρέπει να τρως λιγότερο και να γυμνάζεσαι περισσότερο. Το πρόβλημα είναι ότι η δίαιτα μπορεί να είναι σωματικά αλλά και πνευματικά ένα μαρτύριο. Ένας λιποδιαλύτης σας βοηθά να πλησιάσετε την επίτευξη των στόχων σας για έλεγχο του σωματικού σας βάρους, εφ’ όσον συνδυαστεί με δίαιτα και άσκηση.
Ποια είναι τα οφέλη ενός λιποδιαλύτη;
Οι λιποδιαλύτες σε συνδυασμό με μια λογική δίαιτα και άσκηση, βοηθούν στην καύση του λίπους. Ο κορυφαίος σε πωλήσεις λιποδιαλύτης της Maximuscle, περιέχει συστατικά τα οποία επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορούν να αυξήσουν την λιπόκαυση (σας βοηθούν να έχετε περισσότερο έλεγχο όταν περιορίζετε τις θερμίδες) και υποστηρίζει την επίτευξη των στόχων σας για τον έλεγχο του βάρους σας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω έναν λιποδιαλύτη;
Εάν γυμνάζεστε σκληρά και όμως δύσκολα χάνετε κιλά ή εάν είστε απογοητευμένος γιατί δεν χάνετε αρκετά γρήγορα, ο λιποδιαλύτης Thermobol της Maximuscle μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας γρηγορότερα.

Αποτελεσματικότητα:
Τα συμπληρώματα που περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες έχουν άμεση επίδραση στη μείωση του σωματικού λίπους αλλά το «κόστος» των παρενεργειών τους μπορεί να είναι μεγαλύτερο από την τυχόν ωφέλεια τους. Αντίθετα τα απλά λιποδιασπαστικά συμπληρώματα που περιέχουν γνωστές και μη θεωρούμενες φαρμακευτικές ουσίες (βιταμίνες, αμινοξέα, κ.λπ) βοηθούν μόνον με την προϋπόθεση ότι ο οργανισμός έχει αυξημένες ανάγκες ή «έλλειψη» αυτών των στοιχείων που βοηθούν στο μεταβολισμό του λίπους. Για να «δράσουν» χρειάζεται σωστή δίαιτα («διατροφή») και κατάλληλη προπόνηση.

Παρενέργειες-τοξικότητα:
Σε γενικές γραμμές τα πλέον ασφαλή λιποδιασπαστικά συμπληρώματα θεωρούνται αυτά που βασίζονται σε λιποτρόπες βιταμίνες της ομάδος Β και σε αμινοξέα όπως η L - καρνιτίνη, ενώ επικίνδυνα θεωρούνται όσα περιέχουν μα - χουάνγκ, εφεδρίνη και διουρητικά βότανα. Κάθε ουσία μπορεί να έχει παρενέργειες σε υπερβολική χρήση της και ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών ουσιών στο ίδιο προϊόν μπορεί να τις μειώνει ή να τις αυξάνει. Οι παρενέργειες μπορούν να συμβούν ή να μη συμβούν, να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, να είναι ελαφρές ή έντονες, να αποδοθούν σε άλλα αίτια ή να μην γίνουν άμεσα αντιληπτές.

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ!!!
Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λιποδιασπαστικό συμπλήρωμα θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και να αποκλείσετε ότι έχετε ευαισθησία στις ουσίες που περιέχει το συμπλήρωμα ή ότι έχετε προβλήματα στο νευρικό σύστημα, στο στομάχι, τα νεφρά ή στην καρδιά. Τα προϊόντα που περιέχουν εφεδρίνη, καφεΐνη, μα-χουάνγκ, DHEA, ασπιρίνη και διουρητικά βότανα μπορούν να αποδειχτούν εξαιρετικά επικίνδυνα. Η εφεδρίνη και η ψευδοεφεδρίνη είναι απαγορευμένες ουσίες και συγκαταλέγονται στις ουσίες ντόπινγκ (όπως και η καφεΐνη όταν ξεπερνά κάποια όρια).

Leave a Reply