Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ποιο τζιν ταιριάζει στο σώμα σου;


Αρκετά κοντή και με κοντά πόδια: τα τζιν σωλήνα ή που το μπατζάκι πηγαίνει ευθεία μέχρι τον αστράγαλο χωρίς ανοίγματα είναι ιδανικά για σένα. Έτσι, τα πόδια σου δείχνουν μακρύτερα ενώ μπορείς εύκολα να τα κοντύνεις στα μέτρα σου. Απόφυγε τα παντελόνια καμπάνα, με φαρδύ μπατζάκι, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο κοντή ή τα παντελόνια σωλήνα με φερμουάρ στα μπατζάκια που θα χρειαστεί να κόψεις για να φτάσει στο ύψος σου.

Σωματότυπος μήλο: Το πιο σημαντικό στοιχείο για το δικό σου σώμα, είναι που βρίσκεται ο καβάλος του τζιν. Το θέλεις στη μέση, όχι πολύ χαμηλά για τα παχάκια στα πλάγια θα είναι αντιαισθητικά.
Με αρκετά κιλάκια μοιρασμένα σε όλο του το σώμα: προτίμησε ένα τζιν σε ίσια γραμμή, σκουρόχρωμο και ελαστικό που θα σε αδυνατίζει και θα δείχνει κομψό. Απόφυγε τα περίεργα σχέδια και τα σχισίματα που αποσπούν το μάτι και σε παχαίνουν.
Σωματότυπος Αχλάδι: τα ψηλοκάβαλα παντελόνια είναι ιδανικά για εσένα αφού δείχνουν μικρότερο τον κορμό. Απόφυγε βέβαια τα στρετς παντελόνια που θα τονίσουν τους γλουτούς σου.

Αθλητικό σώμα: ένα ελαστικό τζιν θα αναδείξει το γυμνασμένο σου σώμα. Απόφυγε τα σταθερά παντελόνια που όσο πιο αδύνατη είσαι, τόσο πιο δύσκολα θα εφαρμόσουν σωστά στη μέση σου (ειδικά στην ουρά που καταλήγουν οι γλουτοί σου) και δεν στέκονται σωστά τα περισσότερα τζιν.


Με ψηλά πόδια και αδύνατη: μπορείς να βάλεις και το πιο στενό τζιν αλλά αξίζει να δοκιμάσεις το τζιν κολάν που θα αναδείξεις τα προσόντα σου.

Σώμα κλεψύδρα: προσπάθησε να επιλέξεις ένα τζιν με τσέπες πίσω για να μειώσεις το εύρος των γοφών και να κάνεις τις καμπύλες σου να φαίνονται σέξι αλλά όχι τροφαντές.

Μόλις γέννησες: προτίμησε ένα σκουρόχρωμο ελαστικό τζιν που το μπατζάκι να είναι σε ίσια γραμμή και να μην πνίγει τις γάμπες σου. Έτσι κι αλλιώς, σε λίγο καιρό θα επανέλθεις στην κανονική σου φόρμα.

Leave a Reply