Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η Λιποαναρρόφηση

Η Λιποαναρρόφηση είναι μια τεχνική που επιτρέπει την αφαίρεση τοπικού λίπους που συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.
Γίνονται μικρές τομές 3- 5 χιλιοστών όπου εισχωρούν ειδικές κάνουλες και στη συνέχεια αναρροφάται το λίπος.
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, διότι το λίπος δεν επανασυσσωρεύεται στις περιοχές από όπου αφαιρείται. Γίνεται σε τοπική αναισθησία και δεν απαιτείται νοσηλεία.
Η άσκηση είναι επίσης ένα πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη σου αφού η συχνή σωματική άσκηση δεν επιτρέπει στο λίπος να συσσωρευτεί - σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή. Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, η κατανάλωση νερού -τουλάχιστον 8 έως 10 ποτήρια την ημέρα-χωρίς υπερβολές στην κατανάλωση τροφών πλούσιες σε λιπαρά σε βοηθάει όχι μόνο για διατηρείς τη γραμμή σου αλλά και την υγεία σου σε πολύ καλά επίπεδα.
Η λιποαναρρόφηση δεν παύει να είναι μια επέμβαση που όσο άμεσα αποτελέσματα και αν προσφέρει δεν παύει και να κοστίζει αρκετά χρήματα αλλά και να είναι μια χειρουργική επέμβαση. Προσπάθησε να αποφύγεις την λιποαναρρόφηση και με τη βοήθεια της σωστής διατροφής και της άσκησης το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να πετύχεις γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς αν χρειαστεί να καταφύγεις στο χειρουργείο.
Καινούργιο όπλο στα χέρια των Πλαστικών Χειρουργών είναι - κατά περίπτωση- η λιποαναρρόφηση με υπερήχους ή laser.

2 Responses so far.

  1. Πριν καταφύγει κάποιος στην λιποαναρρόφηση καλό είναι να δοκιμάσει πρώτα την γυμναστική σε συνδυασμό με σωστή διατροφή.

  2. Unknown says:

    Πολυ σωστη διευκρίνιση

Leave a Reply