Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση


Η τριχόπτωση είναι, μεταξύ ένα από τα πιο κοινά προβλήματα, ότι ένας υποφέρουν συνήθως αυτές τις μέρες. Χάνει τα μαλλιά μπορεί να είναι μια επώδυνη και φρικτή εμπειρία για κάθε άτομο ως τρίχα διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην ενίσχυση της ομορφιάς. 

Έχοντας καλή στιλπνός κλειδαριές ενισχύει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. απαιτητικό τρόπο ζωής σήμερα και η αύξηση των επιπέδων της ρύπανσης έχει κάνει αρκετή ζημιά σε οτιδήποτε συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας της τρίχας. Δεν είναι εκπληκτικό για να δει τη νεολαία fussing για τα ζητήματα της τριχόπτωσης


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την πτώση μαλλιών:
  • Γενετικούς λόγους (περίπτωση στην οποία συμβαίνει με την ηλικία).
  • Κατά τη διάρκεια ή μετά από μια σοβαρή ασθένεια.
  • Μετά την εγκυμοσύνη.
  • Αργή αλλά σημαντική τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται σε απότομη απώλεια βάρους.
  • Παρατεταμένη αγωνία και το άγχος.
  • Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι λοίμωξη του τριχωτού της κεφαλής, σοβαρή πιτυρίδα κλπ.
Ευτυχώς,υπάρχει ένας επαρκής αριθμός των λύσεων που είναι διαθέσιμες για την παύση της:
  1. Εφαρμόστε αμυγδαλέλαιο αναμειγνύεται με ελαιόλαδο στο τριχωτό της κεφαλής με μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και το αφήνουμε μια μέρα στην άλλη. Μπορεί να πλυθεί την επόμενη μέρα.
  2. Τρώτε 5 αμύγδαλα, 1 κουταλάκι του γλυκού λιναρόσπορο, 1 καρύδι και 1 εικ. καθημερινά. Σε χειμώνες, μπορεί κανείς να προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού σουσάμι, επίσης.
  3. Brahmi είναι λάδι καλό για την τόνωση της ρίζες για τη βελτίωση της τριχοφυΐας.
  4. Καταναλώνει περισσότερο από υγιή πρωτεΐνες, όπως τα λάχανα, tofu και το αλεύρι σόγιας που βαίνουν σε μεγάλο βαθμό στην παροχή ενός υγιούς πηγή πρωτεΐνης.
  5. Λαμβάνοντας, επίσης, τα συμπληρώματα ψευδαργύρου συμβάλλει στη βελτίωση της τριχοφυΐας.
  6. Αφήστε τους σπόρους fenugreek (methi Dana) διανυκτέρευση σε νερό. Το επόμενο πρωί, την εφαρμόσουμε σε ένα πακέτο μαλλιά στις ρίζες.
  7. Χυμούς λαχανικών του καρότου (gazar) με τα ινδικά Φραγκοστάφυλο (amla), κάρι φύλλα (κάρι patta) και πιπερόριζα (adrak) είναι καλό για να πάρει ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών για τα μαλλιά.
  8. Κατανάλωση του χυμού του σπανάκι (Palak), μαρούλι (patta σαλάτα) και τεύτλων (chukandar) είναι καλό για τα μαλλιά, καθώς είναι πλούσια σε πολλές βιταμίνες και μέταλλα.
  9. Καταναλώνοντας σπόροι όλων των ειδών είναι καλή για τα μαλλιά. Σπόρους όπως σουσάμι (til), flaxseeds (alsi), αμύγδαλα (badam), καρύδια (akhrote), ηλιόσποροι, κολοκύθες (petha) σπόροι κλπ μπορεί να κάνει θαύματα.
  10. Σιτάρι μικρόβιο (tilula) είναι επίσης καλή για τα μαλλιά και το δέρμα. Κάποιος μπορεί να θέσει ένα κουταλάκι του γλυκού σιτέλαιο σε Roti (chapati) και καταναλώνουν τακτικά.

Leave a Reply