Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μαλλιά για άνοιξη καλοκαίρι 2011

Η εποχή της άνοιξη-καλοκαίρι 2011 είναι η ιδανική για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να εφαρμόσετε τις βασικές τάσεις της μόδας στα μαλλιά σας, δημιουργώντας κάτι ασυνήθιστο και μοναδικό.

Πλεξούδες:
Οι πλεξούδες συνεχίσουν να εμφανίζονται στις τάσεις κομμώσεων κατά την διάρκεια 3 εποχών. Αποτελεί μια από τις τέλειες κομμώσεις, που είναι πολύ κατάλληλη για την καθημερινότητα και για επίσημες εκδηλώσεις. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με άλλη νέα τάση για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011, όπως για παράδειγμα – σηκωμένες πλεξούδες ή πλεξούδα από την μια μεριά.


Σηκωμένα μαλλιά:
Οι κομμώσεις τύπου «σηκωμένων μαλλιών» αποτελούν μια από τις καινούριες τάσεις της μόδας για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011. Είναι πολύ διαφορετικές, πρακτικές και εντυπωσιακές και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε εντύπωση. Μπορεί να είναι σηκωμένα τα μαλλιά σε κότσο ή απλά μαζεμένα με φουρκέτες, ανάλογα από την ιδέα σας, την φαντασία, δημιουργικότητα και εμφάνιση, που θέλετε να αποκτήσετε. Ο όγκος είναι ο βασικός παράγοντας, που θα κάνει τα μαλλιά σας μοντέρνα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011.


Μπούκλες ή κύματα:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε μια ρομαντική εμφάνιση, οι μπούκλες είναι το δικό σας στυλ για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα τις καλά σχηματισμένες μπούκλες ή κύματα για πιο κομψή εμφάνιση. Το σημαντικότερο είναι να έχετε μια φυσική εμφάνιση.

Leave a Reply