Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χαλασε το κρασι;



Δεν ξέρεις τι να κάνεις αυτό το μισό μπουκάλι κρασί που έχει ξεμείνει στο ψυγείο; Πριν το δοκιμάσεις και καταλάβεις ότι έχει ξινίσει υπάρχει τρόπος να σιγουρευτείς ότι είναι για πέταμα.

-Έλεγξε το χρώμα:

Στα κόκκινα κρασιά το χρώμα τους  ξεθωριάζει όταν έχουν χαλάσει, ενώ στα λευκά η απόχρωση γίνεται πιο σκούρα. Αν πάντως δεις οποιοδήποτε από τα δύο είδη κρασιού να έχει πάρει καφέ απόχρωση, μη δοκιμάσεις να τα σερβίρεις στο ποτήρι…

-Έλεγξε τη μυρωδιά:

Τα λευκά κρασιά πρέπει να έχουν μυρωδιά φρέσκων φρούτων, ενώ τα κόκκινα μυρίζουν σα φρέσκα μούρα όταν είναι εντάξει. Αν κάποιο από τα δυο έχει μυρωδιά ξυδιού ή σταφίδας, η θέση τους είναι στο νεροχύτη…



Leave a Reply