Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Και αν σου κάτσει...

Δώρα που κοστίζουν πάνω από εκατό χιλιάδες δολάρια έχει κερδίσει μία Αμερικανίδα, η οποία έχει μανία με τους διαγωνισμούς και μπορεί να λάβει μέρος σε 150 την ημέρα, τόσο στο Ίντερνετ, όσο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η Έϊπριλ λατρεύει τόσο πολύ τους διαγωνισμούς, που δεν την ενδιαφέρει αν είναι στο ραδιόφωνο ή στο διαδίκτυο... αρκεί να της αρέσει το δώρο. Πριν από τρία χρόνια, η Έϊπριλ είχε πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό και το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς για να γνωρίσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, Τζακ Τζόνσον και για πρώτη φορά κέρδισε...

Από τότε δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη! Όλη μέρα κάθεται στο σπίτι της και παρακολουθεί στο Ιντερνετ τι διαγωνισμοί υπάρχουν, ακούει ραδιόφωνο και από το διαδίκτυο μαθαίνει ποιές εταιρίες χαρίζουν προϊόντα. Λαμβάνει μέρος σε περίπου 150 κληρώσεις την ημέρα και πολύ συχνά κερδίζει.

Οι δικοί της άνθρωποι βλέποντας την μανία της άρχισαν να ανησυχούν… Δεν πίστευαν ότι πραγματικά κερδίζει τόσα δώρα σε διαγωνισμούς. Όταν μάλιστα κέρδισε και ένα μικρό σκάφος, άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι συμβαίνει. Σήμερα όχι μόνο την πιστεύουν, αλλά απολαμβάνουν και τα αμέτρητα δώρα και τα ταξίδια που της έχουν χαρίσει οι συμμετοχές της σε κληρώσεις.

Leave a Reply