Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Αντρες...Ώρα για περιποίηση

Σ' όλες τις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που περιποιούνται τον εαυτό τους.
Δεν υπάρχει λόγος ντροπής πια. Το μόνο που μένει είναι μάθεις να τις χρησιμοποιείς.
Απολέπιση
Tις περισσότερες φορές ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου δεν είναι αρκετός. Καθαρίζει την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος αλλά τι γίνετε ποιο μέσα; Εδώ εμφανίζετε η απολέπιση. Μαλακώνει τα γένια για πιο εύκολο ξύρισμα και ταυτόχρονα προετοιμάζει το δέρμα για καλύτερη απορρόφηση των ενυδατικών στοιχείων. Επιλέξτε ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν για αρχή και χρησιμοποιήστε το 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε το το πρωί, πριν το ξύρισμα, και κάντε μασάζ για 3 με 4 λεπτά σε όλο το πρόσωπο. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε απαλές και κυκλικές κινήσεις για να μην ερεθίσετε το δέρμα σας.
Ενυδάτωση
H αντρική επιδερμίδα είναι πιο λιπαρή και έχει την τάση να ξεραίνετε και να αφυδατώνετε περισσότερο. Η αφυδάτωση του δέρματος δημιουργεί αρχικά μια όψη θαμπάδας και στην πορεία το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Επίσης το ξύρισμα απομακρύνει βίαια τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα χωρίς προστασία απέναντι στους εξωτερικούς παράγοντες. Η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας λοιπόν όχι μόνο ενυδατώνει αλλά δημιουργεί και μια αόρατη μεμβράνη προστασίας για το δέρμα σας. Επιλέξτε μια κρέμα με δείκτη προστασίας SFP για ταυτόχρονη προστασία του δέρματός σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε την το πρωί μετά το ξύρισμα και το βράδυ μετά τον καθαρισμό. Θυμηθείτε να την εφαρμόσετε όχι μόνο στο πρόσωπό σας αλλά και το λαιμό.
Προστασία ματιών
Tα μάτια είναι το μέρος του προσώπου που οι άνδρες δεν ασχολούνται σχεδόν ποτέ. Γυναίκες και άνδρες διαφέρουν στον τρόπο που εμφανίζουν τα σημάδια γήρανσης, και μαντέψτε … τα μάτια είναι το μέρος που μπορεί να προδώσει την ηλικία σας. Η χρήση μιας κρέμας ματιών πρέπει να είναι τακτική. Ο τρόπος χρήσης της όμως είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζετε στο κόκκαλο γύρω από το μάτι, ώστε να απορροφηθεί σταδιακά από δέρμα, και όχι απ’ την αρχή γύρω από τα μάτια, για να αποφευχθούν ερεθισμοί. Με αυτό τον τρόπο θα περιορίσετε τα σημάδια της γήρανσης αλλά και της κούρασης και το δέρμα σας θα φαίνετε πιο νέο και ξεκούραστο.
Προστασία χειλιών
Tα χείλη είναι το δεύτερο σημείο του προσώπου που δεν ασχολούνται οι άντρες. Λάθος, μιας και τρελαινόμαστε να μας φιλούν απαλά χείλια. Τα χείλη δεν παράγουν φυσικά ενυδατικά στοιχειά ούτε και μελανίνη για να προστατευθούν από τον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι εσείς πρέπει να τους προσφέρετε το καλύτερο. Επιλέξτε ένα lip balm, με φυσικά ενυδατικά στοιχεία κατά προτίμηση, και εφαρμόστε το καθημερινά, όπου κι αν βρίσκεστε. Ακόμα καλύτερα αν επιλέξετε ένα με δείκτη προστασίας SFP. Προσοχή μην επιλέξετε ένα προϊόν που προορίζετε για γυναίκες γιατί πιθανότατα θα περιέχει χρωστικές ουσίες.

Leave a Reply