Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Νέο Toshiba tablet με Windows 8.1

Όλα τα χαρακτηριστικά του
Το νέο Encore tablet της Toshiba είναι μια ευέλικτη συσκευή με multi-touch οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών, ιδανική δηλαδή για χρήση με το ένα χέρι.

Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό για χρήστες που θέλουν να σερφάρουν, να διαβάσουν ένα e-book ή να παρακολουθήσουν μια ταινία ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

Η ταμπλέτα της Toshiba τρέχει Windows 8.1 και ενσωματώνει λειτουργίες και apps για εργασία και διασκέδαση. Επίσης έρχεται προεγκατεστημένο με το πλήρες Microsoft Office Home & Student 2013 (με πλήρεις εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και OneNote 2013, αλλά και 7GB δωρεάν χώρο στο SkyDrive) προκειμένου να χρησιμοποιείται ως προέκταση του PC.

Ακόμη έχει προεγκατεστημένο το Xbox app, με απεριόριστη πρόσβαση 90 ημερών σε 30 εκατομμύρια τραγούδια και επιλογή δωρεάν Xbox games, αλλά και δυνατότητα αξιοποίησης του Xbox SmartGlass.

Ο επεξεργαστής του είναι Intel Atom με 2GB LPDDR3 μνήμη και Intel HD υποσύστημα γραφικών και η ενσωματωμένη μνήμη του φτάνει τα 64GB eMMC.

Διαθέτει φωτεινή οθόνη 20.32cm (8”) με τεχνολογία AutoBrite και multi-touch πέντε σημείων, ήχο Dolby Digital Plus, υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία και ultra-fast Wi-Fi, αλλά και δύο κάμερες (βασική στα 8.0MP και μπροστινή στα 2.0MP), που γράφουν βίντεο στα 1080p.

Τη συνδεσιμότητά του αναλαμβάνει μια micro-USB για μεταφορά δεδομένων, η micro-HDMI για σύνδεση σε μεγαλύτερες οθόνες και η θύρα micro-SD για επέκταση μνήμης.

Το νέο Encore της Toshiba θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.Leave a Reply