Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ένα ξενοδοχείο αληθινό γλυπτό

Φτιαγμένο από πάγο μεταμορφώνεται κάθε χρόνο από τα χέρια των τεχνιτών γλυπτών του
Κάποιοι το αποκαλούν έργο τέχνης, άλλοι το επισκέπτονται από περιέργεια, όμως υπάρχουν και αρκετοί που το χαρακτηρίζουν ως το αγαπημένο τους ξενοδοχείο!

Ανοίγει μόνο για λίγους μήνες κάθε χρόνο, το Hôtel de Glace στο Κεμπέκ του Καναδά, αφού το υλικό κατασκευής του δεν του επιτρέπει να «ζήσει» περισσότερο. Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο από πάγο εξολοκλήρου, που κάθε χρόνο μεταμορφώνεται από τα χέρια των τεχνιτών γλυπτών του!


Το ξενοδοχείο άνοιξε και φέτος για τη 13η σεζόν του και θα μείνει ανοικτό μέχρι της 24 Μαρτίου. Η φετινή μεγάλη του πρωτοτυπία είναι η παγωμένη πρόσοψη του και το θέμα της όλης διακόσμησης είναι το «Ταξίδι στο Κέντρο του Χειμώνα». Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν «πίσω από τη σκηνή» και να ανακαλύψουν τα μυστικά της κατασκευής του ξενοδοχείου. Οι ξεναγήσεις γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή κατόπιν κράτησης.


Οι φανατικοί του επισκέπτες λατρεύουν το διάσημο Ice Bar του, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να επισπευτούν το εργαστήρι από πάγο για να φτιάξουν το δικό τους ποτήρι.


Διαθέτει 44 θεματικά δωμάτια και σουίτες, όλα φτιαγμένα από πάγο, σε αστικό στυλ διακόσμησης.

Leave a Reply