Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πρώτο επεισόδιο των «Κλεμμένων ονείρων»

Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει....
Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβρη.

«Η σειρά ξεκινάει από το σημείο ακριβώς που ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος, με το γάμο του Σταύρου και της Φαίης. Η νύφη λιποθυμά μετά το δηλητήριο που είχε το περιδέραιο του λαιμού που της είχε στείλει ο Άρης, ενώ η Βίκυ, καθώς πηγαίνει μόνη στο γάμο του μονάκριβου γιου της, δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να ταράξει τη ζωή της... Ο γάμος γίνεται χωρίς τη Βίκυ, που πέφτει στο δρόμο και τραυματίζεται πολύ βαριά. Βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. 

Ο Μαλτέζος, που τυχαία βρίσκεται μπροστά στο συμβάν, μετά από αυτό αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη Βίκυ και προσπαθεί με κάθε τρόπο και κρυφά από την οικογένειά της να σώσει τη ζωή της. Ο Μαλτέζος συνειδητοποιεί ότι η Βίκυ είναι ο μεγαλύτερος έρωτάς της ζωής του και η αγωνιά για να διασωθεί η υγεία της. Μετά το γάμο δεν ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. 

Ο Σταύρος ζει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς βρίσκεται στο προσκέφαλο της μητέρας του, που χαροπαλεύει. Ο Μαλτέζος καθώς γνωρίζει οτι ο Σταύρος είναι ο γιος του, επιθυμεί διακαώς να του μιλήσει και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. 

Ο Σταύρος όταν μαθαίνει ότι ο Μαλτέζος είναι ο πατέρας του, θα τον αντιμετωπίσει ανάλογα, αλλά και η Άννα που έχει χάσει τον αγαπημένο της Μπίλλυ θα ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Μαλτέζο και θα βγάλει στη φόρα τα γεγονότα του παρελθόντος. Τέλος, ο Άρης μετανιώνει για το μεγάλο κακό που έκανε στη Φαίη και το Σταύρο, δίχως να μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για όσα προκάλεσε η συμπεριφορά του», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατή η Άννα Ανδριανού για όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν!

Leave a Reply