Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση

Διατροφικές προτάσεις για σίγουρα αποτελέσματα
Εάν ψάχνετε τις καλύτερες λύσεις για αποτοξίνωση, η συχνά κατανάλωση των τροφών που ακολουθούν μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά...

Κράνμπερις: Γνωρίζουν μεγάλη δόξα στη χώρα μας, φρέσκα, κατεψυγμένα, ξερά ή σε χυμό. Τα κράνμπερις αποτοξινώνουν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Έχουν αντιβακτηριαδιακή δράση και σε χορταίνουν.

Παντζάρια: Θα τα βρεις παντού, από σαλάτες μέχρι και στα γλυκά, περιέχουν βεταΐνη και πηκτίνη, οι οποίες βοηθούν στην προστασία του ήπατος και του πεπτικού συστήματος ενώ απομακρύνουν και τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό.

Γκρέιπφρουτ: Ακόμα ένα φρούτο που καθαρίζει το πεπτικό σύστημα και προλαμβάνει την εμφάνιση πέτρας στα νεφρά. Περιέχει φυσικά σάκχαρα και λίγες θερμίδες και είναι ιδανικό για δίαιτα.

Φακές: Είναι ιδανικές για την αποτοξίνωση και καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσιες σε σίδηρο, μειώνουν την κακή χοληστερόλη και ισορροπούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. 

Αβοκάντο: Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως η γλουταθειόνη, η οποία μπορεί να αποτοξινώσει άμεσα το σώμα σου από τις βλαβερές τοξίνες. Μειώνοντας τοξίνες και χημικά, θα νιώθεις υγιής.

Λεμόνια: Είναι γεμάτα βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Το λεμόνι σε χυμό ή ολόκληρο βοηθά στην αποτοξίνωση από τα χημικά, στην βελτίωση της υγείας του οργανισμού και του συκωτιού.

Μπρόκολο: Γεμάτο από αντιοξειδωτικά στοιχεία είναι και το μπρόκολο που βοηθά στη διάσπαση των ελεύθερων ριζών στον οργανισμό οι οποίες ευθύνονται για τη φθορά και τη γήρανση. Προτίμησε το μπρόκολο ωμό ή ελαφρά βρασμένα για να μην χάσει τα θρεπτικά του στοιχεία.

Σκόρδο: Οι θειούχες ενώσεις στο σκόρδο ((θειο-αλλοκυστεϊνη, αλλισίνη, δισουλφίδιο ) έχουν αποτοξινωτική και αντικαρκινική δράση. Ταυτόχρονα, η αντιμικροβιακή του ιδιότητα το κάνει σούπερ τρόφιμο!

Ηλιόσποροι: Αποτελούν τέλειο σνακ και αποτοξινώνουν το συκώτι. Ταυτόχρονα, μας απαλλάσσουν κι από τις τοξίνες που συσσωρεύονται εν γένει στον οργανισμό. Τέλος, χαμηλώνουν και τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης.

Leave a Reply