Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Σοκ στο Χόλιγουντ:Πέθανε από AIDS πρωταγωνιστής του «Ρόκι»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών άφησε ο Τόμι Μόρισον, ένας σπουδαίος πυγμάχος του οποίου το όνομα ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια όταν έλαβε μέρος στην ταινία “Rocky V”... Ο πρωταθλητής βαρέων βαρών του 1993 νοσούσε από τον ιό HIV (η διάγνωση έγινε τον Φεβρουάριο του 1996) και η πολιτεία της Νεβάδα του απαγόρευσε να αγωνίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα δήλωσε ότι έπεσε θύμα “ενός ανεκτικού, γρήγορου και απερίσκεπτου τρόπου ζωής” και πως δεν θα ξαναμπεί στο ρινγκ.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 1996 εξέφρασε την επιθυμία να δώσει έναν τελευταίο αγώνα. Τελικά όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πανηγύρισε και δύο νίκες (στις 22 Φεβρουαρίου 2007 επί του Τζον Καστλ και στις 9 Φεβρουαρίου 2008 επί του Ματ Γουάισαρ).

Πριν από λίγες εβδομάδες το “ESPN” αποκάλυψε πως τον τελευταίο χρόνο ο Τόμι Μόρισον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την Κυριακή ο Τόνι Χόλντεν, πρώην προπονητής του, πιστοποίησε το θάνατό του.

Ο χαμός του Τόμι Μόρισον, ο οποίος κατά καιρούς αντιμετώπισε προβλήματα με τη δικαιοσύνη, προήλθε από “αναπνευστική και μεταβολική οξέωση και πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων”.

Ο εκλιπών έγινε γνωστός στους λάτρεις των ταινιών δράσης όταν το 1990 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Rocky V”, στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε, και υποδύθηκε τον Tommy “The Machine” Gunn. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συγγένεια με τον Τζον Γουέιν, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι ο “Duke”, όπως ήταν το προσωνύμιό του, βγήκε νικητής στους 49 από τους 52 επαγγελματικούς αγώνες που έδωσε.

Leave a Reply