Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Archive for Απριλίου 2011

5άβολες ερωτήσεις για το σεξ

Άβολη ερώτηση Νο 1: Μήπως η μυρωδιά και η γεύση μου «εκεί κάτω» είναι άσχημη;
Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό.

Η αρτηριακή πίεση

Σας ανέβηκε η πίεση;
Yπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι για να τη φέρετε σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς φάρμακα.
Ποια είναι η φυσιολογική τιμή;
Η ιδανική τιμή της αρτηριακής πίεσης είναι...
συστολική (“μεγάλη”) πίεση 120 mmHg και διαστολική (”μικρή”) πίεση 80 mmHg, άρα 120/80 mmHg.

Προσοχή στον προστάτη

Αν και είναι τόσο µικρός – όσο ένα κάστανο – ταλαιπωρεί όλους σχεδόν τους άνδρες από τη µέση ηλικία και µετά. Με καλοήθη διόγκωση ή µε καρκίνο, ο προστάτης απαιτεί θεραπείες, που συχνά επιδρούν στη σεξουαλική ζωή και στην ποιότητα ζωής του άνδρα.

ΗGalley εμπνέεται από το CR-Z


Η Rachel Galley, σχεδιάστρια πολυτελών κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει κομμάτια για αρκετές διασημότητες όπως η ηθοποιός του Hollywood Juliette Lewis και η pop star Lily Allen, συνεργάζεται με τη Honda για τη δημιουργία μιας φουτουριστικής τιάρας από κομμάτια του σπορ υβριδικού  CR-Z.

Άντρες κόψτε της τη σοκολάτα

Μία στις τρεις γυναίκες ονειρεύονται μια σοκολάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σύγκριση με μόλις το 18 % των γυναικών που σκέφτονται το σεξ, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα.
Περίπου 2,3 εκατομμύρια Βρετανίδες παραδέχθηκαν ότι τρώνε ένα κομμάτι σοκολάτα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, όπως ανέφερε η Daily Express.

Η μόδα του καλοκαιριού


1. Ξύλινες πλατφόρμες
Όπως ίσως θα έχετε ήδη δει στις βιτρίνες των καταστημάτων παπουτσιών, το άρωμα του ’70 είναι πολύ έντονο αυτή την άνοιξη. Οι ψηλές ξύλινες πλατφόρμες έχουν μια εξαιρετικά έντονη παρουσία και πως να μην έχουν, αφού είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις. Παπούτσια με άνετες φόρμες και κοντόχοντρα τακούνια, που μπορούν να φορεθούν εύκολα όλες τις ώρες.


2. Οι γνωστές μας σφήνες
Αν τα ψηλά τακούνια δεν είναι το “φόρτε” σας και τα βρίσκετε κουραστικά για όλη την ημέρα, η λύση για φέτος ακούει στο όνομα “σφήνα”.  Αυτός ο τύπος παπουτσιών, είναι αλήθεια ότι δεν προσφέρει πολύ ύψος στην συνολική μας εικόνα, αλλά είναι η πιο άνετη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για ένα παπούτσι που θα το φοράμε όλη την ημέρα.  Επιπλέον φέτος, είναι μια πολύ trendy επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν η αγαπημένη σας φετινή αγορά.


3. Οι επίπεδες εσπαντρίγες
 Άλλος ένας τύπος παπουτσιών, με πάρα πολλά vibes από την δεκαετία του '70 είναι οι flat εσπαντρίγες. Αν και μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να φοράμε εσπαντρίγες σε μορφή σφήνας, φέτος έχουμε μια ανατροπή και η γραμμή τους θυμίζει περισσότερο κολεγιακό στιλ. Είναι μια trendy εναλλακτική λύση, ιδιαίτερα πρακτική, που παράλληλα θα σας προσφέρει μεγάλη άνεση στις κινήσεις σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εάν λοιπόν συνηθίζετε να φοράτε ίσια παπούτσια, ένα ζευγάρι επίπεδες εσπαντρίγες θα σας είναι απαραίτητο, εάν θέλετε να ανανεώσετε το total look σας, αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχεται.


4. Τα αγαπημένα μας “loafers”
Σας αρέσει το αγορίστικο στιλ στα παπούτσια;  Μήπως είσαστε κι εσείς fan των Chanel παπουτσιών της Katharine Hepburn. Αν ναι, φέτος είσαστε πολύ μέσα στα πράγματα! Τα κλασικά τύπου “oxford loafers” θα δώσουν μια πολύ μοντέρνα εικόνα στην συνολική σας εμφάνιση. Η ποικιλία των χρωμάτων κι εδώ είναι ατελείωτη κι η δική μου πρόταση είναι να επιλέξετε κάποιο χρώμα αντισυμβατικό για να κάνετε τη διαφορά!


5. Πολύχρωμα σανδάλια
Δώστε μια πιο “πικάντικη” νότα, στα ουδέτερα ανοιξιάτικα ρούχα σας, μ’ ένα ζευγάρι  ζωηρόχρωμα σανδάλια. Είτε σας αρέσει το στιλ που θυμίζει σανδάλι μονομάχου, είτε αυτό με τα λουριά, ή ακόμα και το στιλ σφήνας με τακούνι, διαλέγοντας ένα  ζωηρόχρωμο ζευγάρι στα χρώματα που αγαπάτε, θα έχετε κάνει μια τέλεια και διασκεδαστική επένδυση για τις ζεστές μέρες που έρχονται. Διαλέξτε μερικά σανδάλια στο χρώμα που σας αρέσει ή ακόμα – δεν είναι άλλωστε και πολύ ακριβά - αγοράσετε ένα ζευγάρι σε πιο hot αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, της φετινής σεζόν.


6. Οι καλοκαιρινές μας μπότες "Peep Toe"
Είναι μια τάση που πρωτοεμφανίστηκε πέρσυ, αλλά φέτος φαίνεται να καθιερώνεται σαν μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή. Φυσικά πρόκειται για μια εκκεντρική επιλογή, που όμως δίνει ένα ξεχωριστό και διαφορετικό ύφος στην εμφάνισή μας. Θα τις βρείτε σε πάρα πολλές παραλλαγές, με ανάλαφρα τρυπητά υλικά, που αν και αγκαλιάζουν το πόδι το κρατούν δροσερό δίνοντας μια εξαιρετικά θυληκή και αισθησιακή νότα στην εμφάνισή μας. Για εσάς που ψάχνετε για κάτι το διαφορετικό, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Φορώντας τες, σήγουρα θα κάνετε τη διαφορά!


Το female-shop εξασφάλισε μια ιδιαίτερη συλλογή από παπούτσια, για σας που θέλετε ναι είστε μέσα στη μόδα!
Θα βρείτε παπούτσια για όλες τις ώρες, για τη δουλειά σας, για τα ψώνια, για το βράδυ, ακόμα και για την παραλία, και όπως πάντα σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες, για να δείτε αναλυτικά τις περιγραφές και τις τιμές τους.
  
Από αριστερά: Μπότες με κορδόνια € 52.20, Μπότες Peep Toe  € 55.90, Πέδιλα με σατέν φιόγκο € 66.60,
  
Από αριστερά: Πλατφόρμες ψηλές € 37.50, τρίχρωμα πέδιλα € 51.00 και πέδιλα με λουριά και πέτρες € 75.70.
  
Από αριστερά: Πέδιλα φλοράλ € 37.20, πέδιλα με τακούνι "σφήνα" € 30.40 καί πέδιλα με χιαστί λουριά € 46.60.
  
Από αριστερά: Μπαλαρίνες με φιογκάκι € 26.0 , σανδάλια με καρώ λουριά € 17.30 και μπαλαρίνες δίχρωμες € 33.30.


Πατρική άδεια σε Δημόσιους Υπαλλήλους

Στον υπουργό Εσωτερικών απέστειλε ο Συνήγορος του Πολίτη το πόρισμά του σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται στις προϋποθέσεις και τη διαδικασία χορήγησης άδειας ανατροφής παιδιού σε δημόσιους υπαλλήλους.

Καταπολεμήστε την υπνηλία

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να αισθάνεται υπνηλία στη διάρκεια της ημέρας. Για κάποιους όμως η κατάσταση αυτή αποτελεί καθημερινό φαινόμενο σε σημείο που να τους δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι, στη δουλειά και στην κοινωνική τους ζωή.

Tα 31 είναι τα νέα 21

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια!
Με σύνθημα "τα 31 είναι τα νέα 21;", βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα
2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!!!

Καλές σχέσεις με την πεθερά

Ο έλληνας άντρας επηρεάζεται από τη µητέρα του, διατηρώντας συχνά µια παθολογική και εξαρτηµένη σχέση µαζί της. Από αυτή τη σχέση όµως µπορεί να προκύψουν προβλήµατα µε το άλλο φύλο.

Pink sands Summer Collection 2011


pink sands-386Με διάθεση ρομαντική και με φανερές επιρροές από την μεθυστική Ινδία, η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη συλλογή της pink sands—της μάρκας που έγινε γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα μαγιώ και τα αξεσουάρ θαλάσσης—για το 2011.
Η συλλογή σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια τρίμηνης παραμονής της Στεφανίας στο Λονδίνο, όπου εμπνεύστηκε από την έκθεση «Maharaja: the Splendour of India’s Royal Courts», που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Victoria & Albert Hall.

Περιποίηση αντρών


Κάποτε οι άνδρες περιορίζονταν μόνο στο ξύρισμα και στη χρήση ενός after shave για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και την αποφυγή ερεθισμών που θα μπορούσαν να προσκληθούν από το ξύρισμα.

Κακοσμία στο στόμα σας;

Η κακή αναπνοή ισοδυναµεί µε κακή στοµατική υγεία.
Για αρχή λοιπόν πιάστε την οδοντόβουρτσα. Αν επιµείνει ωστόσο, οφείλετε να αναζητήσετε τις αιτίες και αλλού.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

Νέα δεδομένα του Αλτσχάιμερ

Οι πρώτες νέες διαγνωστικές κατευθυντήριες οδηγίες για τη νόσο Αλτσχάιμερ στις ΗΠΑ μετά από 27 χρόνια, απεικονίζουν την ασθένεια ως μια πάθηση που συμβαίνει σταδιακά σε διάστημα πολλών ετών, ξεκινώντας με αλλαγές στον εγκέφαλο, έπειτα ήπια προβλήματα μνήμης και τελικά εξελίσσεται σε πλήρη άνοια.

Χωρισμός!!!

Ένας χωρισμός δεν χτυπά εν αιθρία. Τα σημάδια του τέλους προηγούνται του οριστικού «αντίο», ωστόσο τα ζευγάρια συνήθως κλείνουν τα μάτια, τα αφτιά και το στόμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην φτάσουν στο σημείο χωρίς επιστροφή.

Γυμναστηριο γυμνιστων!!


Στην πόλη Arrigorriaga της Ισπανίας άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο γυμναστήριο για γυμνιστές, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και θαμώνες! Απαλλαγμένοι από αθλητικές φόρμες και παπούτσια τα μέλη του γυμναστηρίου κάνουν ποδήλατο, διάδρομο και όλες τις ασκήσεις που χρειάζονται για να αποκτήσουν ένα τέλειο σώμα, ενόψει του καλοκαιριού.

Οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου, πριν υλοποιήσουν την πρωτότυπη ιδέα τους, έκαναν έρευνα αγοράς και διαπίστωσαν ότι πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν ένα τέτοιο γυμναστήριο. Μάλιστα σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και ένα κολυμβητήριο για γυμνιστές, αλλά και μια φημισμένη παραλία. Οι ισπανοί ιδιοκτήτες ετοιμάζουν και προσφορές για το καλοκαίρι για όσους θα βρίσκονται εκεί και θα ήθελαν να κάνουν και λίγη γυμναστική!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ: http://www.newsbeast.gr

Το νέο opel corsa

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το πρόσφατα ανανεωμένο Opel Corsa Nurburgring Edition.
Ο λόγος, φυσικά, για την ισχυρότερη -μέχρι σήμερα- έκδοση του δημοφιλέστατου "μικρού" που το πρώτο τρίμηνο του 2011 φιγουράρει στη δεύτερη θέση της ελληνικής αγοράς, πίσω από το Toyota Yaris και μπροστά από τo Ford Fiesta.

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τα πάντα για το ζύγισμα

∆ευτέρα, 8.30 π.µ., 60 κιλά. Τρίτη, 10.00 µ.µ., 62 κιλά. Πριν µισήσετε τον εαυτό σας για το νούµερο που είδατε στη ζυγαριά ενηµερωθείτε!

Μύθοι για τα μαλλιά μας

Το σαμπουάν δεν αποδυναμώνει τα μαλλιά και δεν προκαλεί τριχόπτωση
Ο χρόνος επαφής του σαμπουάν με τα μαλλιά σας είναι πολύ σύντομος, μάλιστα το προϊόν αραιώνεται με νερό και ξεβγάζεται μετά από μερικά λεπτά: έτσι, δεν υπάρχουν σαμπουάν που να προκαλούν αυξημένη τριχόπτωση.

Τα 8 Μυστικά της φόρμας

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο να αφιερώσουμε στην -απαραίτητη πια- γυμναστική. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα δίναμε τα πάντα προκειμένου να κάνουμε τo χρόνο που μας απομένει για να ασκηθούμε όσο το δυνατόν ευεργετικότερο για το σώμα μας.

Παιδάκια στον ήλιο

Ξεφυλλίστε οποιοδήποτε οικογενειακό άλμπουμ διακοπών και γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι η ιδέα της διασκέδασης στη θάλασσα έχει αλλάξει δραματικά. Οι ταξιαρχίες από ηλιοκαμένα παιδάκια που παίζουν ανέμελα με τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια τους στην άμμο, μια συνηθισμένη καλοκαιρινή εικόνα είκοσι χρόνια πριν, είναι μακρινή πλέον ανάμνηση.

Καλημέρα με ανεβαστική μουσική

Πράγµατα που δεν ξέρετε για το fitness

1. Τα βάρη αδυνατίζουν!
Τα βάρη ή καλύτερα η μυϊκή ενδυνάμωση όχι μόνο δεν φουσκώνουν,

Αντισύλληψη και Σεξ

Η ερωτική επαφή είναι η σημαντικότερη στιγμή της σχέσης σου με το αγόρι σου γιατί είναι αυτή η στιγμή που σας "δένει".

Καφές & τσάι:οφέλη για τον οργανισμό!

Αν πίνετε συχνά καφέ και τσάι, µάθετε ότι έχουν οφέλη για την υγεία σας, αρκεί να τα πίνετε σωστά.

Αγχος και ψυχολογία

Που οφείλεται
Το άγχος δεν αφορά μόνο τους σκληρά εργαζόμενους ή όσους τυχαίνει να περνάνε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους.

Ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

Στο πάτωμα
1. Ξαπλώστε μπρούμυτα σε ένα μαλακό στρώμα.

Τα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος

Η καπνιστική συνήθεια αποτελεί μάστιγα της σύγχρονης εποχής, που έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην υγεία, όσο και στην οικονομία, παγκοσμίως.

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι συχνές στις γυναίκες και απαντώνται περίπου στο 20-30% των γυναικών.

Ο στιγμιαίος καφές ενυδατώνει!

Πιστεύετε ακόμη ότι η κατανάλωση καφέ προκαλεί διούρηση και μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση του οργανισμού;

Σημάδια πως δεν είναι ο "Ένας" που πίστευες

Έκανες τόσο καιρό να βρεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού, που στην ιδέα και μόνο να χάσεις τον τωρινό αγαπημένο σου, σε πιάνουν τα κλάματα.

Τι τρώμε μετά το γυμναστήριο;

Από μόνο του το γεγονός ότι γυμνάζεστε δεν λέει απολύτως τίποτα σε σχέση με την καύση των θερμίδων.

Τι να προσέξετε στις αγορές σας

Καλύτερα να ψωνίζετε μόνη σας:

Ροχαλίζει ο σύντροφός σου;

Ξαπλώνεις στο κρεβάτι και πριν προλάβεις να το καταλάβεις, αρχίζει η συναυλία.

Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!!!

                    Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!!!



Τα χρώματα της άνοιξης για τα μαλλιά

Το τέλος κάθε εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας και αυτό σημαίνει ένα πράγμα:

Λάθη των γυναικών στη σχέση

Λάθος πρώτο: Μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω του.
Εντάξει είναι λογικό μετά από τα αγόρια που έχεις γνωρίσει να μην μπορείς να πιστέψεις στην τύχη σου.

Ενυδατώστε το σώμα σας

Όσο και αν τρέχετε και έχετε πολύ περιορισμένο χρόνο, είναι πολύ σημαντικό να διαθέσετε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας,