Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Archive for Μαρτίου 2011

Πως να κάνετε το ponytail

Ακολουθήστε την τεχνική με 4 βήματα...
1. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε μικρή ποσότητα από ένα μη λιπαρό μπαλμ ισιώματος από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών ενώ ειδικά στις ριζες ψεκάστε από απόσταση 3 εκατοστών ένα ειδικό σπρέι για φυσικό όγκο στην κουάφ.

Τελικά οι άντρες τι προτιμούν;

Για όλα φταίνε οι ορμόνες
Η θηλυκότητα ή η αρρενωπότητα (σεξουαλικός διμορφισμός) είναι η τρίτη παράμετρος της ομορφιάς.

Γίνε πετυχημένος επαγγελματίας

Γιατί μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να φτάνουν εύκολα στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας , ενώ άλλοι παραμένουν κολλημένοι στην μεσαία κλίμακα ;

Καμπύλες:διαχρονική αξία θηλυκότητας

Η Αφροδίτη της Μήλου έβαλε ψηλά τον πήχη στις γυναικείες καμπύλες ενώ το αναγεννησιακό πρότυπο ομορφιάς ανέδειξε τις ολόλευκες στρουμπουλές φιγούρες σε όλο τους το μεγαλείο.

Πάρτε τα πάνω σας!!!

Έρχονται στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σας προτείνουμε κάποια απλά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχική σας διάθεση.

Η νέα μόδα στα μαλλιά

Αν πήρες λοιπόν την απόφαση να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου,τότε θα σε ενδιαφέρουν σίγουρα, τα παρακάτω!

Κάντε εξετάσεις πρίν αρχίσετε γυμναστήριο

Οι περισσότεροι ειδικοί προτείνουν έναν έλεγχο στον γιατρό πριν το πρόγραμμα άσκησης ειδικά αν υπάρχουν μερικά από τα παρακάτω:

Ντύσιμο για όλη μέρα!

ΤΣΑΝΤΑ: Όσο πιο ευρύχωρη, τόσο το καλύτερο. Πρέπει να είναι κομψή(ναι, υπάρχουν τεράστιες κομψές τσάντες αρκεί να ψάξεις!) και σε ουδέτερο χρώμα για να συνδυάζονται με κάθε χρώμα και στιλ.

Δικαιολογίες για γυμναστήριο;;

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς δικαιολογίες που λένε οι γυναίκες στον εαυτό τους και πως θα τις αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης;

Ποίο τζιν είναι επίκαιρο στη μόδα για τη φετινή άνοιξη;

Δύο είναι τα must-have τζιν της άνοιξης που ήρθε:

Η Λιποαναρρόφηση

Η Λιποαναρρόφηση είναι μια τεχνική που επιτρέπει την αφαίρεση τοπικού λίπους που συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

8 λόγοι για να μην κάνετε sex στο 1ο ραντεβού

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπέρ του σεξ στο πρώτο ραντεβού! Στη πραγματικότητα, όμως, το στόρι -ραντεβού-σεξ-ευτυχισμένοι μαζί δεν λειτουργεί και τόσο καλά.H ιστορία έχει ως εξής: Ένα αγόρι συναντά ένα κορίτσι. Το αγόρι και το κορίτσι νομίζουν ότι μισούν ο ένας τον άλλο ώσπου βγαίνουν ραντεβού.

Οι νέες εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών

Τα μαλλιά με τη ποικιλία στο χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα και την πυκνότητα των τριχών παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ανδρών και γυναικών.

Πότε έχω πρόβλημα διατροφικής συμπεριφοράς

Ζούμε σε μια εποχή όπου η εικόνα μας και πως μας βλέπουν οι φίλοι μας και οι συνάδελφοί μας φαίνεται να είναι κυρίαρχο στην καθημερινή ζωή μας.

6 λάθη που κάνουμε στα φρύδια μας


  1. Σχεδόν καθόλου βγάλσιμο. Φρύδια απεριποίητα με την περιοχή κάτω από το τόξο γεμάτο τριχούλες είναι σαφέστατα από τα σημεία που χαλάνε την συνολική εικόνα του προσώπου σας.

Προστασία από το κρύο

Πρόσωπο:
Ακόμα και όσες γυναίκες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, αυτή την περίοδο τη βλέπουν να γίνεται πιο ευαίσθητη και να ερεθίζεται πιο εύκολα.

Top 20 τραγούδια


Ποια τραγούδια πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο αμάξι σου:

10 tips για την ανδρική περιποίηση

Γνωρίστε τις ανάγκες του δέρματός σας Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν αρμόζουν στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας.

Πόνος στη μέση;

Μια πολύ συχνή πάθηση η οποία εμφανίζεται στην οσφυϊκή περιοχή (μέση) και στην περιοχή της λεκάνης είναι το σύνδρομο κακής στάσης του σώματος.

Οι ολόσωμες φόρμες στη μόδα!

Η τάση της ολόσωμης φόρμας ανθίζει από τις πρώτες ζεστές μέρες του Μάρτη! Μπορείς να τη φορέσει πρωί και βράδυ ανάλογα με το styling!

Διαφορά απόψεων ανδρών και γυναικών


ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Ναι = όχι......


Όχι = Ναι


Έχω πονοκέφαλο = Ούτε να το διανοηθείς....

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες

Στο κουτάκι υπάρχουν 2 κομμάτια βλεφαρίδες και συνήθως μαζί υπάρχει και η ειδική κόλλα.

Σωστός συνδιασμός χρωμάτων στα ρούχα

Ανοίγετε την ντουλάπα για να ντυθείτε και σας βασανίζει κάθε φορά το ίδιο ερώτημα; «Ταιριάζει το πουκάμισο αυτό με αυτή τη γραβάτα;» , “το πουλόβερ αυτό με αυτό το παντελόνι;».

Πως επιδρά σε μας η κρίση

Τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε τον καιρό αυτό συνοδεύονται όπως είναι φυσικό από έντονο άγχος που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα ψυχολογικά ζητήματα και σε αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κάνε μόνη σου πεντικιούρ!

      ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Η νέα μόδα στα κουστούμια

Το πλέον διάσημο αντρικό ρούχο είναι αναμφίβολα το κουστούμι!

H νέα συλλογή των αδερφών Olsen


Το brand των δύο αδερφών, The Row, λανσάρει μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου. 

Μπαμπάδες & κλάμα μωρού

Διαβάστε παρακάτω δέκα από αυτά, αλλά μην περιοριστείτε. Ανακαλύψτε δικούς σας, μοναδικούς, τρόπους να επικοινωνείτε με το μωρό σας, κάνοντάς το να σταματάει το κλάμα.

Συμβουλές για διατήρηση της φιλίας


  1. Εκτιμήστε τους φίλους σας: Μην θεωρείτε κανένα φίλο δεδομένο. Δώστε τους χρόνο, μιλάτε μαζί τους, πέστε τους ότι είναι σημαντικοί για σας και ότι βελτιώνουν τη ζωή σας. Καλέστε τους για κανένα άλλο λόγο εκτός από του να να περάσετε ευχάριστα κάποιο χρόνο μαζί

Συμβουλές για γυναίκες που κάθονται σπίτι

Μήπως όλες εσείς που δουλεύετε, ενώ έχετε παράλληλα παιδιά και φυσικά σπίτι για να φροντίσετε, νομίζετε ότι οι γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν να μείνουν σπίτι μετά τη γέννηση των παιδιών τους, έχουν ένα σαφώς πιο εύκολο έργο;

Τι μας προσφέρει το πρωινό γεύμα;

Μεγαλύτερη διαύγεια, καλύτερη απόδοση στη δουλειά, περισσότερη ενέργεια, επιλογή ισορροπημένων γευμάτων καθ’ όλη την υπόλοιπη ημέρα και φυσικά όταν επιλέγεται με σωστό τρόπο συμβάλλει στην πρόσληψη απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Ασκηθείτε στο σπίτι!

Επιλογές αεροβικών ασκήσεων στο σπίτι
- Ανεβοκατέβασμα στις σκάλες
- Σχοινάκι
- Ανεβάσματα και κατεβάσματα των ποδιών εναλλάξ πάνω σε ένα κουτί (όσο πιο ψηλό είναι το κουτί, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις)

Λευκά δόντια;Αποκτήστε τα!

Το χρώμα των δοντιών σας, σας προβληματίζει; Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα αστραφτερό χαμόγελο, όπως αυτό των διάφορων τηλεοπτικών σταρ;

Ανδρική περιποίηση

Η σημερινή εποχή θέλει τον άνδρα δραστήριο σε πολλαπλά επίπεδα, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική του εικόνα και προσέχοντας ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση.

Η σωστή δίαιτα

Ένας πολύ συνηθισμένος αλλά συνήθως αποτυχημένος τρόπος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας είναι η καταμέτρηση των ημερησίως προσλαμβανόμενων θερμίδων και μόνον.

Ποιο είναι το σωστό παπούτσι;

Τρέξιμο
Το πόδι ενός ανθρώπου όταν τρέχει δέχεται πίεση 2-3 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του. Αν για παράδειγμα ζυγίζετε 70 κιλά το πόδι σας δέχεται πίεση 140 – 210 κιλών. Αν λοιπόν θέλετε ένα παπούτσι για το καθημερινό σας τρέξιμο επιλέξτε κάποιο με αντικραδασμική προστασία. Φροντίστε να έχει ενισχυμένο το πίσω του μέρος και να είναι αρκετά σταθερό στο πάτημα του.

Σχέσεις με πεθερικά

Σχέσεις αγάπης ή μίσους; Αλληλοϋποστήριξης ή αναγκαστικής συμβίωσης;

Συμβουλές για πρωτεϊνούχες σκόνες

Οι πρωτεϊνούχες σκόνες πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση,προσοχή και μόνον ως συμπλήρωμα της διατροφής.

Καταρρίψτε το χάσμα

Χρήσιμες συμβουλές και ασκήσεις, που αν τις ακολουθήσουν οι γονείς μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τιις σχέσεις τους με τα παιδιά τους:

Φτιάξτε το σαλόνι σας

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αντιγράψουν τις τάσεις που επικρατούν -χωρίς να εμπιστεύονται το προσωπικό τους στιλ στη διακόσμηση ενός σπιτιού -και αργότερα συνειδητοποιούν ότι οι τάσεις στη διακόσμηση αλλάζουν συνεχώς και δεν διαρκούν.

7 βήματα για καθαρισμό προσώπου

1ο
Πρώτο μέλημά σου είναι να απομακρύνεις τους ρύπους από την επιδερμίδα σου. Άπλωσε το αγαπημένο σου γαλάκτωμα στο πρόσωπο και με ένα βαμβάκι, καθάρισε το, μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό.

Γυμναστείτε μόνοι σας

Γυμναστική μπορείτε να κάνετε όχι μόνο σε γυμναστήριο αλλά και στο σπίτι μόνοι/ες σας.Σημαντικό όμως κομμάτι της γυμναστικής είναι η προθέρμανση και οι διατάσεις.

Ποικιλία χρωμάτων για άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Louis Vuitton, Hermes, Kenzo, D-squared, Burberry, Chanel, Jil Sander και πολλοί άλλοι Οίκοι μόδας παρουσίασαν ήδη τις δημιουργίες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ έντονα χρώματα, διαφάνειες, ενώ τα βολάν έχουν την τιμητική τους. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, είναι χαρακτηριστικό ότι τα πανύψηλα τακούνια δίνουν την θέση τους σε χαμηλά και λεπτά τακούνια, γνωστά και ως kitten heels.

Τροφές που θρέφουν το δέρμα

Εντάξτε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τις παρακάτω τροφές και δείτε το δέρμα σας να...ξανανιώνει!

Μαλλιά για άνοιξη καλοκαίρι 2011

Η εποχή της άνοιξη-καλοκαίρι 2011 είναι η ιδανική για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να εφαρμόσετε τις βασικές τάσεις της μόδας στα μαλλιά σας, δημιουργώντας κάτι ασυνήθιστο και μοναδικό.

Λευκά δόντια χωρίς κόπο

Οι λευκάνσεις στο ιατρείο διαρκούν μια περίπου ώρα και συνήθως ολοκληρώνονται σε μία μόνο επίσκεψη.

Συμβουλές για κουρασμένα μάτια

Διώξτε την κούραση:
Αν τα μάτια σας έχουν ερεθιστεί από τη σκόνη, τον καπνό ή κάποιου είδους αλλεργίας ή αν απλά θέλετε να τα ξεκουράσετε δοκιμάστε τη παρακάτω συνταγή.
Σταθείτε πάνω από τον νεροχύτη και πιτσιλίστε τα μάτια σας αρκετές φορές με κρύο νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα πάνω από τα κλειστά σας μάτια πιέζοντάς την ελαφρά με τα ακροδάχτυλά σας. Συνεχίστε να εναλλάσσετε το κρύο πιτσίλισμα με τη ζεστή πετσέτα για αρκετές φορές και τελειώστε με το πιτσίλισμα. Σκουπίστε τα μάτια σας με μια στεγνή και μαλακή πετσέτα.
Τέλος, ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια ελαφρώς ψηλότερα απ’ το υπόλοιπο σώμα και τοποθετήστε από μια κρύα φέτα αγγουριού σε κάθε μάτι. Μείνετε για 5 λεπτά ή και περισσότερο.

Κάψτε το λίπος!

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για να ελαχιστοποιήσετε το λίπος και να αυξήσετε τη μυική μάζα:

10 οφέλη της πρωίνης γυμναστικής

Θα είστε πιο συνεπείς:
Όταν λέτε ότι θα γυμναστείτε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά τη δουλειά, σίγουρα το πιστεύετε. Το θέμα είναι ότι λίγες φορές το τηρείτε. Αναβάλλετε διαρκώς την προπόνηση σας – με το πρόσχημα ότι έχετε άλλες προτεραιότητες— μέχρι που η μέρα περνάει χωρίς καν να πατήσετε το πόδι σας στο γυμναστήριο.
Την κατάσταση αυτή μπορείτε να την αποφύγετε με το να γυμνάζεστε το πρωί. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο πριν πάτε στη δουλειά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις το μεσημεριανό διάλειμμα με τους συναδέλφους σας και να έχετε το βράδυ σας ελεύθερο για να κάνετε κάτι που θέλετε και που θα σας ξεκουράσει.