Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Έξι λαμπερά μυστικά

Είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που πέφτει το μάτι σας σε μια φωτογραφία κάποιας διάσημης, σκέφτεστε ότι πολύ θα θέλατε να λάμψετε και εσείς σαν αστέρι του Χόλιγουντ;
Δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε ορισμένα μικρά μυστικά και να λάμψετε σαν αστέρι!

Μυστικό 1ο: Η ενυδάτωση είναι το παν, γι’ αυτό δεν πρέπει να την ξεχνάτε! Η λάμψη που έχει ένα καθαρό, φρέσκο και σωστά ενυδατωμένο πρόσωπο κάνει εύκολα τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ξηρό, αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα και αποτελεί την τέλεια βάση για ένα λαμπερό μακιγιάζ!

Μυστικά 2ο: Τα σωστά εργαλεία είναι το παν! Αν δεν έχετε εξοικειωθεί με τα πινέλα του μακιγιάζ τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε! Το τέλειο μακιγιάζ γίνεται φυσικά με τη βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων. Μπορεί μέχρι τώρα το δάχτυλό σας ή η μπατονέτα να έκαναν τη δουλειά τους μια χαρά, για να πετύχετε όμως λαμπερό μακιγιάζ δεν έχετε παρά να μάθετε τα πάντα για το πινελάκι χειλιών, ματιών, το βουρτσάκι για τα φρύδια ή το πινέλο του ρουζ έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σαν επαγγελματικό.

Τιπ: Πείτε ναι στο υγρό άι-λάινερ! Το διαχρονικό- και αγαπημένο- μαύρο άι-λάινερ είναι ό,τι πρέπει για να τονίσετε το βλέμμα σας και να το κάνετε πιο μυστηριώδες όμως σκεφθείτε και την ιδέα να προτιμήσετε το εκκεντρικό μπλε ελεκτρίκ που θα δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα σας ή το ρομαντικό ροζ! Τολμήστε να "παίξετε" με τα χρώματα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Μυστικό 3ο: Θα θέλατε να έχετε γαλάζια μάτια ή μήπως ζηλεύετε το πράσινο χρώμα των ματιών της Σαρλίζ Θερόν; Τότε μήπως να δοκιμάσετε τους χρωματιστούς φακούς επαφής; Σε μια βραδινή σας έξοδο, κάντε "μπάμ" φορώντας χρωματιστούς φακούς επαφής και κλέψτε τις εντυπώσεις με διαφορετικό μακιιγάζ! Αν επιλέξετε φακούς σε αποχρώσεις του πράσινου επιλέξτε σκιές σε γήινους τόνους που θα αναδείξουν τα -νέα-μάτια σας, ενώ αν προτιμήσετε τις αποχρώσεις του μπλε πείτε ναι στις μεταλιζέ ασημί σκιές και εντυπωσιάστε!

Μυστικό 4ο: Μάσκαρα στο φουλ! Η μάσκαρα όπως άλλωστε γνωρίζετε είναι το αγαπημένο σας εργαλείο για να τονίσετε το υπέροχο βλέμμα σας και να γίνετε σε χρόνο dt talk of the town! Μια στρώση με την καφέ μάσκαρα αν θέλετε να φαίνεστε σαν σχεδόν άβαφη, λανσάροντας με επιτυχία το natural look ή δύο στρώσεις μαύρη μάσκαρα για όγκο και μήκος αν θέλετε όλοι να σας κοιτάζουν στα μάτια.

Μυστικό 5ο: Ροζ μαγουλάκια! Η λάμψη εκτός από το μαύρισμα ξεκινά και από τα μάγουλα. Δώστε στα μάγουλα τη λάμψη που χρειάζονται για να κάνουν το πρόσωπό σας λαμπερό! Ανάμεσα σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις που είναι και πολύ in διαλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα και κάντε το όπως οι σταρ!

Μυστικό 6ο: Με όπλο το λιπ-γκλος! Το λιπ-γκλος δίνει στο πιο σέξι σημείο στο πρόσωπο την απαραίτητη λάμψη! Μια στρώση από το αγαπημένο γκλοσάκι κάνει τα χείλη να γυαλίζουν και να τραβάνε τα βλέμματα ακριβώς εκεί. Αν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ότι έχετε πιο "γεμάτα" χείλη δεν έχετε παρά να απλώσετε το γκλος πιο έξω από τη γραμμή των χειλιών, δημιουργώντας την εντύπωση ότι έχετε πιο σέξι χείλη και από της Αντζελίνα Ζολί!

Και μην ξεχνάτε: Η λάμψη ξεκινάει από το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Leave a Reply