Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Swarovski:Ήρθε το νέο ρολόι

Το νέο ρολόι της είναι γεγονός!!Θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τα υπόλοιπα νέα κομμάτια της τρίτης συλλογής ρολογιών της στην Baselworld, τη Διεθνή Έκθεση Ρολογιών και Κοσμημάτων, που θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου 2011.από τότε που παρουσίασε την πρώτη της συλλογή ρολογιών, εδραίωσε τη θέση της ανάμεσα στις σημαντικότερες επωνυμίες υιοθετώντας τεχνικές ωρολογοποιίας που εγγυώνται την απόλυτη ακρίβεια στο χρόνο.


Το μοντέλο «Octea Sport» παρέχει τη βάση όπου συνδυάζεται η τεχνογνωσία της εταιρείας όσον αφορά την ελβετική ωρολογοποιία και οι δυνατότητες για τη δημιουργία του «Octea Chrono», ενός ρολογιού βέλτιστης ποιότητας. Αυτή η σημαντική προσθήκη στην κορυφαία σειρά «Octea Sport» έπρεπε να είναι μωβ, μία από τις βασικές αποχρώσεις της συλλογής.
Το σχέδιο, η καινοτομία και η ακρίβεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη συλλογή ρολογιών της Swarovski. Χάρη στο σπορ και γεμάτο θηλυκότητα στυλ του, το «Octea Chrono» είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και πρωτοτυπίας.Η ημιαμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη, που είναι κατασκευασμένη από ένα μόνο κομμάτι διαφανούς κρυστάλλου, περιλαμβάνει τα λεπτά σε διαβαθμισμένες αποχρώσεις του μωβ πάνω σε μωβ καντράν με εφέ sunray. Το καντράν περιλαμβάνει τρεις μετρητές που υποδεικνύουν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα και τα δέκατα του δευτερολέπτου. Ο δεύτερος μετρητής, που περιβάλλεται από κρύσταλλα pavé, προσδίδει στο ρολόι αληθινή κομψότητα και θηλυκότητα.


Δεν είναι όμορφο;;;

Leave a Reply