Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χρώμα ματιών και οι κατάλληλες σκιές


Γαλανά μάτια : οι αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλί, του γκρί και γενικότερα οι σκούρες σκιές θα κάνουν το γαλάζιο χρώμα των ματιών να ξεχωρίσει. Ιδανικό μακιγιάζ είναι το smokey eye που δίνει απίστευτη ένταση στο μάτι και είναι τόσο μεγάλη η αντίθεση του μαύρου με το γαλάζιο που διακρίνεται αμέσως το χρώμα των ματιών.

Πράσινα μάτια : το βερικοκί, το πορτοκαλί και γενικώς οι bronze αποχρώσεις καθώς και το μώβ ταιριάζουν στα πράσινα μάτια. Ιδανικό μακιγιάζ είναι η κάλυψη του ματιού με μια χάλκινη bronze απόχρωση και καφέ σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία με έντονη μαύρη μάσκαρα.

Καστανά μάτια : το χρυσό, το ροδακινί οι bronze αποχρώσεις αλλά και το μπλε, το πράσινο, το μωβ, το ροζ γενικά όλα πάνε στα καστανά μάτια. Ίσως να αποφεύγουμε να καλύπτουμε όλο το βλέφαρο με καφέ σκούρα απόχρωση όχι όμως ότι είναι απαγορευτικό. Ιδανικό μακιγιάζ είναι χρυσή σκιά με καφέ γωνία αλλά και ασημί σκιά με μαύρη γωνία που φωτίζουν το μάτι καθώς τα καστανά μάτια είναι λίγο σκούρα και χάνονται με τις σκούρες αποχρώσεις.

Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι όταν η επιδερμίδα μας είναι σκουρόχρωμη τότε επιλέγουμε ένα ρουζ σε καστανές αποχρώσεις ενώ όταν είναι ανοιχτόχρωμη σε ροζ. Για τα χείλη θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνει αντίθεση με το μακιγιάζ των ματιών. Δηλαδή όταν έχουμε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια τότε το χρώμα των χειλιών πρέπει να είναι απαλό και διακριτικό ενώ αντίθετα όταν τα μάτια έχουν απαλό μακιγιάζ τότε πρέπει να έχουμε ένα έντονο κραγιόν.

Leave a Reply