Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η νέα μόδα στα μαλλιά

Ένα από τα χτενίσματα που πρωταγωνίστησαν στις κολεξιόν των σχεδιαστών -και που λατρεύουμε- για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 είναι η βαθιά χωρίστρα στο πλάι.Οι χωρίστρες στο πλάι με τα μονόπαντα χτενίσματα δεν είναι κάτι καινούργιο...Ναι, αλλά μόδα είναι αυτή και ανακυκλώνεται!

Στο show της Prada, ο hair stylist συνδύασε το look με κυματιστή φράντζα για να δώσει έναν αέρα 30′s ενώ στο show του οίκου Gucci συνδυάστηκε με πλεξίδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη για να “μαλακώσει” έτσι το ανδρόγυνο στυλ.

Στα shows της MaxMara και του Narciso Rodriguez, οι hair stylists προτίμησαν να δώσουν το συγκεκριμένο look σε ελεύθερα μακριά μαλλιά για ένα απλό, minimal και σοφιστικέ αποτέλεσμα.
Ο hair stylist στην Carolina Herrera πάλι, εμπνευσμένος από τα παραδοσιακά Κορεάτικα χτενίσματα, στερέωσε τα μαλλιά των μοντέλων με τεράστιες μπαρέτες στο πίσω μέρος του κεφαλιού δίνοντας έτσι ένα zen αποτέλεσμα.
Κι η συγκεριμένη τάση, κρατάει καλά ανάμεσα στις τάσεις που φαίνεται οτι θα επικρατήσουν την άνοιξη/καλοκαίρι 2011.Η επικρατούσα ιδέα είναι αυτή:με χωρίστρες που στερεώνονται ατημέλητα λουλουδάκια ή οτιδήποτε,χαλαρές μπούκλες πλεξιδάκια ή οτιδήποτε θυμίζει κοριτσίστικο.

Leave a Reply