Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

11 ατάκες των ανδρών και η σημασία τους


  1. «Άκουσα να λένε διάφορα για σένα και έχω ξενερώσει..»,ενώ προηγουμένως σου είχε πει ότι κανείς και τίποτα δε θα μπει τίποτα αναμεσά σας.Αυτό που θέλει είναι να μην βγει αυτός ο κακός και ρίχνει το φταίξιμο πάνω σου, που του έκρυψες “αλήθειες”.
  2. «Θέλω λίγο το χρόνο μου να σκεφτώ αν αυτή η σχέση αξίζει..», ενώ πριν μια μέρα σου έλεγε πόσο τέλεια είναι η σχέση σας και πόσο ευχαριστημένος είναι που την έχει.Με λίγα λόγια έχει βαρεθεί και προσπαθεί να πιάσει το θέμα κάπως φιλοσοφικά, μήπως έτσι σε πείσει ότι η σχέση σας είναι όντως βαρετή και το καταλάβεις πριν σου το πει αυτός.
  3. «Είμαι μπερδεμένος, δε ξέρω τι πραγματικά θέλω..», ενώ σου ισχυριζόταν ότι είσαι αυτό που έψαχνε.Εδώ σου λέει την αλήθεια, αλλά όχι φυσικά ολοκληρωμένη.Το παιδί έχει όντως μπερδευτεί δε ξέρει τι να διαλέξει: εσένα ή την γκόμενα που είδε τις προάλλες και του γυάλισε το μάτι;
  4. «Δε φταις εσύ, εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου..», ενώ προηγουμένως σου έλεγε ότι αυτή είναι η καλύτερη φάση της ζωής του επειδή είναι μαζί σου.Έχει που έχει τις σκοτούρες του (λέμε τώρα), έχει και εσένα να του τα “πρήζεις” που δε βγαίνετε κάθε μέρα και που μιλάτε μια στο τόσο.Συμπέρασμα: το άτομο αυτό δε θέλει δεσμεύσεις, το πολύ κανένα γαμησάκι να του φτιάξει τη διάθεση.
  5. «Δεν έχω χρόνο για σχέση, πολλά προβλήματα – “τρεχάματα”…» ενώ σου είχε εκμηρευστεί ότι μαζί θα κάνετε το “γύρω του κόσμου”.Εδώ θα λέγατε ότι είναι ανάλογο με το προηγούμενο, υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά.Εκεί όντως δεν έχει ορέξεις για σχέσεις και ιστορίες, εδώ όμως τις έχει αλλά όχι μαζί σου.Αν λοιπόν σου πει και ΄σένα την ατάκα δεν έχω το χρόνο σημαίνει ότι πολύ απλά δε μπορεί να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα.Μαζί σου ή με την άλλη…οπότε στο λέει πλαγίως ότι διαλέγει την άλλη.
  6. «Δεν είναι αυτό που νομίζεις, απλά η κοπέλα είχε ένα πρόβλημα και την βοηθάω να ξεχαστεί..», ενώ πριν καμιά ωρίτσα σου είχε πει ότι είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής του.Εδώ δε χρειάζεται να σου πει και κάτι για να χωρίσετε, έχεις μάτια και βλέπεις ότι προφανώς δεν ήθελε να ξέρεις ότι είχες πάρει πόντους.
  7. «Δεν σου αξίζω, είσαι καλύτερη από εμένα, αξίζεις πολλά περισσότερα..», ενώ στην ουσία είσαστε στα ίδια “επίπεδα” και δεν υπάρχουν “σημάδια” κατωτερότητας.Εδώ δύο πράγματα ισχύουν: α) έχει όντως πρόβλημα και πιστεύει ότι δεν είναι αντάξιος σου  ή β) πολύ απλά πιστεύει ότι έτσι θα σε πείσει ότι όντως αξίζεις κάτι καλύτερο ,ώστε να χωρίσετε χωρίς πολλούς τσακωμούς και “αγγαρείες”.
  8. «Δε σου προσφέρω όσα θα ήθελα..», ενώ περνάτε μια χαρά και δε του ζητάς τίποτα παραπάνω.Εδώ προσπαθεί για άλλη μια φορά να σε πείσει ότι δε φταις εσύ αλλά αυτός που δε μπορεί να σου δώσει παραπάνω απ΄ότι έχει.Μόνο που ξεχνάει ένα πράγμα ότι δε θες τίποτα άλλο παρά μόνο από την ειλικρίνεια του και την αληθινή του αγάπη .Όλα τ΄άλλα (που ισχυρίζεται ότι δε μπορεί να σου προσφέρει) είναι είτε περιττά είτε επίπλαστα πράγματα, για να έχει φυσικά μια δικαιολογία να την “κάνει” χωρίς πολλά πολλά…
  9. «Δεν ταιριάζουμε, είμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους..», ενώ μόλις κλείσατε 2 χρόνια σχέσης.Για να σου πετάει αυτή την ατάκα και μάλιστα μετά από τόσο καιρό σημαίνει ότι α)έχει διανοητικό πρόβλημα και παίρνει μπρος μετά από δύο χρόνια β) αποφάσισε ότι αξίζει ο ίδιοςπερισσότερα και εσύ δε μπορείς να του τα προσφέρεις.
  10. «Δε προχωράει άλλο η σχέση μας..», ενώ δεν υπήρξε ούτε μια φορά κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας.Εδώ απλούστατα θέλει να σου πει: “Πνίγομαι από τη σχέση μας και δε σε αντέχω άλλο.” Απλά προτίμησε να στο πει με τον ευγενικό τρόπο.
  11. «Δε θέλω να σταθώ εμπόδιο στη ζωή σου, έχεις πράγματα να κάνεις..», ενώ βγαίνατε μια φορά στο τόσο και είχες μια ζωή ελεύθερο χρόνο.Αυτό που θέλει να σου πει είναι: “Σε έχω βαρεθεί/κερατώσει και καλύτερα να το πάρεις χαμπάρι και να προχωρήσεις στη ζωή σου.”

Leave a Reply